Carin van Will

De passie voor het koken is mij tijdens mijn jeugd met de paplepel ingegoten.

Bij heel mijn familie kruipen de ingrediƫnten van smaak door het bloed. En bij mij niet anders, na de vakopleiding tot restaurant-kok in mijn jonge jaren en gewerkt te hebben in verschillende restaurants, kwam voor mij de weg vrij voor een verfrissende uitdaging. Eten en bloemen, creatief zijn, liggen heel dicht bij elkaar. En ben ik mijn eigen bloemzaak begonnen. Maar het bloed kruipt ..

Na jaren (ruim 20 jaar) besefte ik dat ik met alleen thuis restaurantje spelen en koken voor familie en vrienden maar eens mijn hart moest gaan volgen. In 2014 ben ik naar de academie voor gastronomie gegaan in Apeldoorn. Bij voormalig sterrenzaak de Echoput, waar ik mijn koken op niveau weer heb opgepakt, en mijn wset 2 (wijn- en drankenkennis) behaald heb.

Boterbloem is gestart!!

Ik nodig u graag uit kennis te maken met mijn creaties,

Een fleurige, smaakvolle groet,

Carin van Will

06-13557433